Onze werkwijze

Voor de fabricage van onze producten beschikken we over een uiterst geavanceerd machinepark. Met onze vijf CNC-gestuurde buigbanken kunnen we leidingen buigen met een buigradius van 1½D. We maken gebruik van diverse buiggereedschappen en kunnen tot 5″ buigen. Met de optrompmachine vergroten we de diameter van een buis. Dankzij onze moderne apparatuur kunnen we leidingen in vrijwel alle vormen en maten en lasnaadloos maatwerk leveren.

Gecertificeerd LRQA
Trend in de jachtbouw is dat jachten de laatste jaren steeds groter worden. Het totale gewicht mag echter niet evenredig toenemen, waardoor er hogere eisen gesteld worden aan de materiaalkeuze en afwerking. LCS is gecertificeerd bij Lloyd’s Register (LRQA) voor het buigen van Mapress. Dit materiaal is licht van gewicht en bevat minder knelbochten, maar vraagt om uiterste precisie bij het buigen.

Nevenactiviteiten
Hoewel onze corebusiness bestaat uit de jachtbouw, produceren we ook voor andere branches. Denk bijvoorbeeld aan straatmeubilair, fietsbeugels – de zogenaamde nietjes – hydrofoortanks en brandstofunits. Al het polijstwerk wordt zeer nauwkeurig met de hand gedaan.

Heeft u een specifieke wens? Vraag het ons gerust.